Trubadur Göteborg Quiz Livemusik Julbord
Trubadur Göteborg Quiz Livemusik Julbord

Göteborg har många duktiga musiker och det kan ibland vara svårt att välja rätt för firmafesten, bröllopet, 50års festen, krog och restaurang. Jag har gjort det enkelt och fixar alla möjliga musikstilar i en och samma Göteborgs trubadur!  Jag är inte fast som trubadur i Göteborg heller! Jag gillar att resa och omväxling förnöjer! Slå mig en signal eller för all del, skicka ett mail med lite detaljer så som plats, tid, datum, längd på spelning, start och sluttid mm så räknar jag fram en schyst gage för er festunderhållning.

Repertoaren

Att ha något  som alla gillar är min vision som trubadur och underhållare. Därför spelar jag låtar ifrån alla årtionden och genrer. Allt från John Denver, Abba, AC/DC och Beatles, hela vägen till Avicii, Adele, Britney Spears och Backstreet Boys. Repertoaren uppdateras ständigt och är anpassad för att alla åldrar och sorter ska kunna dras med i en oemotståndlig vilja att sjunga med för full hals! Perfekt för Krog och privatspelningar eller varför inte ordna underhållning till firmafesten?

 


Trubadur Göteborg Quiz Livemusik Julbord

Som trubadur i Göteborg som lägger högt värde på livemusik så har jag lagt mycket krut på repertoaren och artister och band som ni återfinner däri är bland annat:

Abba

Avicii

 Avenged Sevenfold

Bon Jovi

The Beatles

Fool's Garden

Wheatus

Elvis Presley

Johnny Cash

Ted Gärdestad

Cornelis Vreeswijk

Carl Michael Bellman

Evert Taube

Bon Jovi

D.A.D

Cat Stevens

Bob Dylan

Creedence Clearwater Revival

Lynyrd Skynyrd

AC/DC

Fastball

Britney Spears 

Och mycket mycket mycket mer!

Kontakt

kontakt@misterc.se
0767-701 710

                   Följ Mig på

 

© Copyright www.misterc.se