Julfest

Livemusik på ett julbord är idag nästan ett måste för att få till en kväll fylld av härlig stämning och gemenskap för både familjer och företag när de äter ute på en restaurang eller i festlokalen.  

Här kommer jag in i bilden och gör en schyst show med och hittar den perfekta balansen mellan show och julmusik, för vi vet att folk är ofta trötta på julmusik redan när December månad har börjat.

Nej här är det i lekfullhetens tecken vi drar till med låtar som "Vår julskinska har rymt" och låtar med ett mer festligt och avslappnat tema för att se till att alla får ut en riktigt rolig kväll och självklart sätter jag ihop ett häfte med nubbevisor som jag leder er igenom!

Klassisk Julmusik

Vill ni istället erbjuda era gäster en lugnare tillställning med fin julklassiker av en liveartist så är det självklart en mysig kväll som jag gärna tar mig an.

Utrustning

Ni behöver inte tänka på något. Jag har PA och ljus för alla lokaler av alla storlekar. Jag riggar och ser till att ni inte behöver tänka på någonting alls. Vi kommer bara överens när vi talas vid så ordnar jag er underhållning så som ni önskar!

KontaKt

kontakt@misterc.se
 0767 - 701 710

                   Följ Mig på

© Copyright www.misterc.se